 |
|
|
|
Usługi
|
OUTSOURCING:
|
kompleksowe prowadzenie Restauracji Firmowej, |
|
ustawienia i obsługa automatów go gorących napojów, |
|
montaż dystrybutorów do zimnej i gorącej wody, |
|
usługi utrzymania czystości. |
|
|
DORADZTWO W ZAKRESIE:
|
przygotowania obiektu do świadczenia usługi, |
|
projektu technicznego i sanitarnego, |
|
załatwienie spraw związanych z odbiorem sanitarnym, |
|
zaplanowanie wyposażenie kuchni i stołówki-sprawdzeni dostawcy sprzętu i serwis, |
|
doradztwo w tworzeniu stanowisk: obsadzenie personelu i szkolenie, |
|
opracowanie karty menu i szkolenie szefów kuchni, |
|
wprowadzenie systemu HACCP i audyt jego funkcjonowania, |
|
wprowadzenia nowoczesnego systemu komputerowego sprzedaży przy wykorzystaniu magnetycznych lub chipowych kart pracowniczych dających możliwość wygodnych rozliczeń finansowych, dotacji do posiłków czy też całkowicie bezgotówkowe korzystanie z usług Restauracji firmowej.
|
|
|
CATERING:
|
przerw kawowych i spotkań biznesowych, |
|
szkoleń i konferencji, |
|
bankietów inauguracyjnych i okolicznościowych, |
|
kompleksowe wykonanie eventów firmowy i imprez masowych w obiektach oraz w plenerze.
|
|
|
|
 |
|